page contents Kanker en de mogelijkheden google-site-verification: google8df8633fe237b8b0.html

Kanker en de mogelijkheden

Voor wie net als ik geïnteresseerd is in de toch wel meest gevreesde ziekte, kanker. Hoe ontstaat kanker, wat kun je er aan doen om het te voorkomen en als je het dan alsnog krijgt, welke paden kun je dan nog meer bewandelen dan de voorgeschreven reguliere 'behandeling'.

Een paar weken geleden heb ik deze special zelf gekocht, omdat ik als thuiskapster/natuurkapster veel mensen tegenkom die zijn getroffen door deze ziekte. Ik zie de wanhoop, onzekerheid en de overlevingsdrang van deze mensen. Wat kun je als natuurkapster deze mensen meegeven? Ik op z'n minst deze informatie.

De volgende twee linkjes kun je opslaan, uitprinten, delen of wat dan ook. Deze special bevat voor mij toch wel waardevolle informatie, ik ben Spiegelbeeld dan ook dankbaar voor het delen van deze documenten.

 

http://www.spiegelbeeld.nl/images/pdf/kanker_special2a.pdf


http://www.spiegelbeeld.nl/images/pdf/kanker_special2b.pdf

Please reload

Please reload

Please reload

  • Estilona op Facebook

 TELEFONISCH BEREIKBAAR 

Maandag     09:00 20:00

Dinsdag        09:00 20:00

Woensdag   09:00 20:00

Donderdag  09:00 20:00

Vrijdag           09:00 20:00

Zaterdag               Gesloten

Zondag                  Gesloten

Feestdagen         Gesloten

 ADRES 

Pathmossingel 167

7513 CG  Enschede

Routebeschrijving

 CONTACT OPNEMEN 

thuiskapper, kapper aan huis, natuurkapper, biokapper, kapster, kapsalon, vegan, dames, heren, eco. thuiskapper, thuiskapster, kapper, kapster, kapsalon, aan huis, Twente, Overijssel. Ambulant kapper, ambulante kapster. Kanker., Organix Hair, Botanic Wealth. AVANA

Copyright © 2012 - 2020 Ilona Nijkamp | KvK-nr. 56200196 | All rights reserved | Foto's door Gijs van Ouwerkerk fotografie

Thuiskapper Estilona komt bij u aan huis in Enschede en de direct aan Enschede grenzende omringende plaatsen, dus ook in Haaksbergen, Hengelo, Losser, Oldenzaal, Lonneker, Deurningen, Boekelo, Glanerbrug en Buurse.