page contents google-site-verification: google8df8633fe237b8b0.html

Itchy Witchy


Itchy Witchy is geboren! De naam Itchy Witchy had ik al een poosje, net als vele andere namen, maar vandaag is ze dan ook echt ter wereld gekomen. Itchy Witchy is nog klein en jong, ze moet nog veel leren, maar het begin is er! Itchy Witchy? Wat moet je daar nou mee? Itchy Witchy moet een wondermiddel worden, en dat lukt al aardig. Hoe is Itchy Witchy tot leven gekomen? Niet zo romantisch als velen van jullie. Ik lees vooral op Facebook veel vragen over verlichting bij jeuk. Die vragen gaan voornamelijk over bijvoorbeeld waterpokken, netelroos, maar ook eczeem en psoriasis mag ik aan het jeuk rijtje toevoegen. Testen doe ik natuurlijk eerst op mezelf, een (on)gelukkig eczeemtype. Tijdens deze warmere dagen heb ik meer last van jeuk dan op andere dagen in het jaar. Dus een mooi moment om te beginnen. Voordat ik vanmiddag naar Hengelo fietste heb ik mijn handen ingewreven met Itchy Witchy olie, normaal zou ik radeloos zijn geworden van de jeuk, maar nu helemaal niets! Toen ik thuis kwam heb ik in mijn onoplettendheid per ongeluk mijn elleboog door de brandnetels gehaald. AU! Stom natuurlijk, maar ik heb Itchy Witchy olie. Wat wil het toeval? Na een paar tellen voel ik er niets meer van! Maar goed, Itchy Witchy is bedoeld om de jeuk te verlichten, niet om te genezen. Mocht het huidklachten genezen, dan is dat natuurlijk mooi meegenomen. Echte genezing kan alleen van binnenuit aangestuurd worden door het dynamiseren van de levenskracht. Dat doet Itchy Witchy dus niet, voor de duidelijkheid. Maar bij bijvoorbeeld een brandnetel ongevalletje kan Itchy Witchy dat prima zelf oplossen.


TELEFONISCH BEREIKBAAR

Maandag     09:00 20:00      

Dinsdag        09:00 20:00      

Woensdag   09:00 20:00      

Donderdag  09:00 20:00      

Vrijdag           09:00 20:00      

Zaterdag               Gesloten      

Zondag                  Gesloten      

Feestdagen         Gesloten      

ADRES

Pathmossingel 167

7513 CG  Enschede

Routebeschrijving

CONTACT OPNEMEN

Uw natuurkapster aan huis in de regio En
  • Estilona op Facebook

thuiskapper, kapper aan huis, natuurkapper, biokapper, kapster, kapsalon, vegan, dames, heren, eco. thuiskapper, thuiskapster, kapper, kapster, kapsalon, aan huis, Twente, Overijssel. Ambulant kapper, ambulante kapster. Kanker., Organix Hair, Botanic Wealth. AVANA

Copyright © 2012 - 2020 Ilona Nijkamp | KvK-nr. 56200196 | All rights reserved | Foto's door Gijs van Ouwerkerk fotografie

Thuiskapper Estilona komt bij u aan huis in Enschede en de direct aan Enschede grenzende omringende plaatsen, dus ook in Haaksbergen, Hengelo, Losser, Oldenzaal, Lonneker, Deurningen, Boekelo, Glanerbrug en Buurse.