page contents google-site-verification: google8df8633fe237b8b0.html
top of page
  • Foto van schrijverEstilona

Kanker en de mogelijkheden


Voor wie net als ik geïnteresseerd is in de toch wel meest gevreesde ziekte, kanker. Hoe ontstaat kanker, wat kun je er aan doen om het te voorkomen en als je het dan alsnog krijgt, welke paden kun je dan nog meer bewandelen dan de voorgeschreven reguliere 'behandeling'.

Een paar weken geleden heb ik deze special zelf gekocht, omdat ik als thuiskapster/natuurkapster veel mensen tegenkom die zijn getroffen door deze ziekte. Ik zie de wanhoop, onzekerheid en de overlevingsdrang van deze mensen. Wat kun je als natuurkapster deze mensen meegeven? Ik op z'n minst deze informatie.

De volgende twee linkjes kun je opslaan, uitprinten, delen of wat dan ook. Deze special bevat voor mij toch wel waardevolle informatie, ik ben Spiegelbeeld dan ook dankbaar voor het delen van deze documenten.


bottom of page