page contents google-site-verification: google8df8633fe237b8b0.html
  • Estilona

Kanker en de mogelijkheden


Voor wie net als ik geïnteresseerd is in de toch wel meest gevreesde ziekte, kanker. Hoe ontstaat kanker, wat kun je er aan doen om het te voorkomen en als je het dan alsnog krijgt, welke paden kun je dan nog meer bewandelen dan de voorgeschreven reguliere 'behandeling'.

Een paar weken geleden heb ik deze special zelf gekocht, omdat ik als thuiskapster/natuurkapster veel mensen tegenkom die zijn getroffen door deze ziekte. Ik zie de wanhoop, onzekerheid en de overlevingsdrang van deze mensen. Wat kun je als natuurkapster deze mensen meegeven? Ik op z'n minst deze informatie.

De volgende twee linkjes kun je opslaan, uitprinten, delen of wat dan ook. Deze special bevat voor mij toch wel waardevolle informatie, ik ben Spiegelbeeld dan ook dankbaar voor het delen van deze documenten.

http://www.spiegelbeeld.nl/images/pdf/kanker_special2a.pdf

http://www.spiegelbeeld.nl/images/pdf/kanker_special2b.pdf


TELEFONISCH BEREIKBAAR

Maandag     09:00 20:00      

Dinsdag        09:00 20:00      

Woensdag   09:00 20:00      

Donderdag  09:00 20:00      

Vrijdag           09:00 20:00      

Zaterdag               Gesloten      

Zondag                  Gesloten      

Feestdagen         Gesloten      

ADRES

Pathmossingel 167

7513 CG  Enschede

Routebeschrijving

CONTACT OPNEMEN

Uw natuurkapster aan huis in de regio En
  • Estilona op Facebook

thuiskapper, kapper aan huis, natuurkapper, biokapper, kapster, kapsalon, vegan, dames, heren, eco. thuiskapper, thuiskapster, kapper, kapster, kapsalon, aan huis, Twente, Overijssel. Ambulant kapper, ambulante kapster. Kanker., Organix Hair, Botanic Wealth. AVANA

Copyright © 2012 - 2020 Ilona Nijkamp | KvK-nr. 56200196 | All rights reserved | Foto's door Gijs van Ouwerkerk fotografie

Thuiskapper Estilona komt bij u aan huis in Enschede en de direct aan Enschede grenzende omringende plaatsen, dus ook in Haaksbergen, Hengelo, Losser, Oldenzaal, Lonneker, Deurningen, Boekelo, Glanerbrug en Buurse.