page contents Oktober | estilona google-site-verification: google8df8633fe237b8b0.html

 Oktober 

De wind, de wind

 Haar en huid tijdens de herfst 

In deze tijd van het jaar wordt de wereld om ons heen grauw en nat. We krijgen te kampen met regen, wind en herfststormen. Na die lekkere najaarswandeling door het bos komen we niet altijd even florissant thuis.

De gel of haarlak die 's ochtends op het haar is aangebracht wordt een kleffe bende, de wind doet er nog vrolijk een schepje bovenop. Haren en wind zijn geen vriendjes van elkaar. De wind beschadigd uw mooie haar, daar zit u niet op te wachten.

 
 
 

 Natuurfeesten & oudere volken 

31 oktober: Samhain, Halloween

In navolging va de Kelten beschouwen vele heksen deze dag als het begin van het nieuwe jaar. De oude God die sterft  zal op Yule herboren worden.
De periode van oogsten is voorbij, de helder mooie dagen maken merkbaar plaats voor de duisternis. Een einde van alles wat groeit en bloeit. Het is de periode dat de grens tussen de onderwereld en bovenwereld het dunst is, de nacht waarop de deuren naar de andere werelden open gaan en de geesten het dodenrijk kunnen verlaten. Dit is dan ook de periode om contact te zoeken met overledenen en hen een boodschap te geven of te ontvangen. Op dit feest worden dan ook de overledenen herdacht.

symbolen: herfstbladeren, vruchten zoals appel, noten en zaden symboliseren het uiterlijk sterven van de natuur met in de zaden de beloft van de wedergeboorte.

 

.

 
  • Estilona op Facebook

 TELEFONISCH BEREIKBAAR 

Maandag     09:00 20:00

Dinsdag        09:00 20:00

Woensdag   09:00 20:00

Donderdag  09:00 20:00

Vrijdag           09:00 20:00

Zaterdag               Gesloten

Zondag                  Gesloten

Feestdagen         Gesloten

 ADRES 

Pathmossingel 167

7513 CG  Enschede

Routebeschrijving

 CONTACT OPNEMEN 

thuiskapper, kapper aan huis, natuurkapper, biokapper, kapster, kapsalon, vegan, dames, heren, eco. thuiskapper, thuiskapster, kapper, kapster, kapsalon, aan huis, Twente, Overijssel. Ambulant kapper, ambulante kapster. Kanker., Organix Hair, Botanic Wealth. AVANA

Copyright © 2012 - 2020 Ilona Nijkamp | KvK-nr. 56200196 | All rights reserved | Foto's door Gijs van Ouwerkerk fotografie

Thuiskapper Estilona komt bij u aan huis in Enschede en de direct aan Enschede grenzende omringende plaatsen, dus ook in Haaksbergen, Hengelo, Losser, Oldenzaal, Lonneker, Deurningen, Boekelo, Glanerbrug en Buurse.