page contents Januari | estilona google-site-verification: google8df8633fe237b8b0.html

 Januari 

Een nieuw jaar, nieuw geluk!

 Haar en huid in de winter 

In januari is uw haar zeer content met die 'winterslaap'. Tijdens een periode van vorst wordt uw haar statisch en kan hierdoor zelfs afknappen. Omdat we de winterdag de centrale verwarming met liefde aan het werk zetten wordt uw haar ook nog eens heel droog.

De winter is niet alleen een zwaar seizoen voor uw haar, ook uw huid heeft het moeilijk.

De snijdende oostenwind in combinatie met de centrale verwarming binnenshuis of op uw werk plus die lekkere hete douche om eens goed op te warmen maken het er voor uw huid niet aangenamer op. De huid is droog en uw vingers kunnen hierdoor pijnlijke scheurtjes vertonen. Uw hoofdhuid en gezicht schilferen, het lijkt alsof u roos heeft, maar dat is het niet!

 Natuurfeesten & oudere volken 

6 januari: Driekoningen

In de negende eeuw kregen de drie 'koningen' een naam: Gaspar, Melchior en Balthazar. Zij werden als vertegenwoordigers van de drie mensenrassen en van de drie toen bekende werelddelen aangezien. Dit is in overeenstemming met het evangelie, immers niet alleen het oude Godsvolk, de joden, maar alle volken, dus ook de heidenvolken, zijn geroepen tot de heerlijkheid van het beloofde Godsrijk.

 
 
 
 

.

 
  • Estilona op Facebook

 TELEFONISCH BEREIKBAAR 

Maandag     09:00 20:00

Dinsdag        09:00 20:00

Woensdag   09:00 20:00

Donderdag  09:00 20:00

Vrijdag           09:00 20:00

Zaterdag               Gesloten

Zondag                  Gesloten

Feestdagen         Gesloten

 ADRES 

Pathmossingel 167

7513 CG  Enschede

Routebeschrijving

 CONTACT OPNEMEN 

thuiskapper, kapper aan huis, natuurkapper, biokapper, kapster, kapsalon, vegan, dames, heren, eco. thuiskapper, thuiskapster, kapper, kapster, kapsalon, aan huis, Twente, Overijssel. Ambulant kapper, ambulante kapster. Kanker., Organix Hair, Botanic Wealth. AVANA

Copyright © 2012 - 2020 Ilona Nijkamp | KvK-nr. 56200196 | All rights reserved | Foto's door Gijs van Ouwerkerk fotografie

Thuiskapper Estilona komt bij u aan huis in Enschede en de direct aan Enschede grenzende omringende plaatsen, dus ook in Haaksbergen, Hengelo, Losser, Oldenzaal, Lonneker, Deurningen, Boekelo, Glanerbrug en Buurse.