page contents Christina's levensweg google-site-verification: google8df8633fe237b8b0.html

Christina's levensweg

Ik kom zojuist bij een klant vandaan, ze geeft me een boekenlegger. Trots vertelt ze dat haar boek onlangs naar het Nederlands vertaald is. Op deze boekenlegger staat het volgende:

 

"Christina's levensweg.

Het leven van een blinde brouw vanaf de geboorte via de schooltijd en de beroepsopleiding en het zich losmaken van haar ouders tot haar huwelijk en de opvoeding van haar kinderen, beschrijft Maria Hengelman-Schlag in haar roman 'Christina's levensweg'. Daarbij put de schrijfster, die zelf blind is ook uit eigen ervaring. Zij is in de Duitse staat Hessen geboren, nu woont ze in Enschede. 'Christina's levensweg' kun je onder de volgende link bestellen."

https://www.shopmybooks.com/…/maria…/christina-s-levensweg-5

 

 

 

Please reload

Please reload

Please reload

  • Estilona op Facebook

 TELEFONISCH BEREIKBAAR 

Maandag     09:00 20:00

Dinsdag        09:00 20:00

Woensdag   09:00 20:00

Donderdag  09:00 20:00

Vrijdag           09:00 20:00

Zaterdag               Gesloten

Zondag                  Gesloten

Feestdagen         Gesloten

 ADRES 

Pathmossingel 167

7513 CG  Enschede

Routebeschrijving

 CONTACT OPNEMEN 

thuiskapper, kapper aan huis, natuurkapper, biokapper, kapster, kapsalon, vegan, dames, heren, eco. thuiskapper, thuiskapster, kapper, kapster, kapsalon, aan huis, Twente, Overijssel. Ambulant kapper, ambulante kapster. Kanker., Organix Hair, Botanic Wealth. AVANA

Copyright © 2012 - 2020 Ilona Nijkamp | KvK-nr. 56200196 | All rights reserved | Foto's door Gijs van Ouwerkerk fotografie

Thuiskapper Estilona komt bij u aan huis in Enschede en de direct aan Enschede grenzende omringende plaatsen, dus ook in Haaksbergen, Hengelo, Losser, Oldenzaal, Lonneker, Deurningen, Boekelo, Glanerbrug en Buurse.