page contents google-site-verification: google8df8633fe237b8b0.html
  • Estilona

Online afspraken maken


Jaja, hij is terug van weggeweest. Opeens kreeg ik een helder moment, 'het kan ook anders!'. Dus ik ga het weer voorzichtig oppakken.

Waar hééft ze het over? Tadaaaaaa!!! Het online afsprakensysteem!

Ergens eind 2015 als ik het goed heb, gooide ik de handdoek in de ring. Ik mopperde maar over dat online systeem wat steeds onhandiger werd, "vanaf nu neem ikzelf de regie over mijn planning!".

Maar ja, aan wie lag het 'probleem'? Niet aan jou, ik had iets veranderd aan mijn werkwijze. Ik was natuurkapper geworden! Fantastisch natuurlijk! Maar het conflicteerde wel met het online afsprakensysteem.

Nu ruim twee jaar later krijg ik spontaan een helder moment, ik kan natuurlijk ook een online afsprakensysteem maken voor alleen knipbehandelingen! En zo geschiede.....

Dus ook midden in de nacht, op zon- en feestdagen of wanneer dan ook (buiten mijn telefonische bereikbaarheidstijden, maar ook als ik wel bereikbaar ben natuurlijk), kun je weer een online afspraak maken.

Hiep hoi, holadijee!


TELEFONISCH BEREIKBAAR

Maandag     09:00 20:00      

Dinsdag        09:00 20:00      

Woensdag   09:00 20:00      

Donderdag  09:00 20:00      

Vrijdag           09:00 20:00      

Zaterdag               Gesloten      

Zondag                  Gesloten      

Feestdagen         Gesloten      

ADRES

Pathmossingel 167

7513 CG  Enschede

Routebeschrijving

CONTACT OPNEMEN

Uw natuurkapster aan huis in de regio En
  • Estilona op Facebook

thuiskapper, kapper aan huis, natuurkapper, biokapper, kapster, kapsalon, vegan, dames, heren, eco. thuiskapper, thuiskapster, kapper, kapster, kapsalon, aan huis, Twente, Overijssel. Ambulant kapper, ambulante kapster. Kanker., Organix Hair, Botanic Wealth. AVANA

Copyright © 2012 - 2020 Ilona Nijkamp | KvK-nr. 56200196 | All rights reserved | Foto's door Gijs van Ouwerkerk fotografie

Thuiskapper Estilona komt bij u aan huis in Enschede en de direct aan Enschede grenzende omringende plaatsen, dus ook in Haaksbergen, Hengelo, Losser, Oldenzaal, Lonneker, Deurningen, Boekelo, Glanerbrug en Buurse.