page contents google-site-verification: google8df8633fe237b8b0.html
top of page
  • Foto van schrijverEstilona

HEAL


Joepie, vanavond (18-5-'18) ga ik naar de filmavond HEAL! Super veel zin in. Dus ben ik telefonisch even niet bereikbaar, online kun je wel een afspraak maken. Gemiste oproepen bel ik morgen in de loop van de dag terug.

De documentaire van regisseur Kelly Noonan Gores neemt ons mee op een wetenschappelijke en spirituele reis, waarin we gaan ontdekken dat onze gedachten, overtuigingen en emoties een enorme impact hebben op onze gezondheid en ons vermogen om te genezen. De film geeft je een krachtig inzicht in ons wonderlijke lichaam en de buitengewone genezer die in ons allen leeft. Met o.a. Deepak Chopra, Bruce Lipton, Marianne Williamson, Michael Beckwith, Gregg Braden, Anita Moorjani en Anthony William the Medical Medium. HEAL laat zien dat we meer controle over ons leven en onze gezondheid hebben dan we vaak denken.


bottom of page