page contents google-site-verification: google8df8633fe237b8b0.html

Vakantie vondst


Ik heb vakantie en ik ruim op, noem het maar een 'doe'-vakantie. Dan kun je toch zomaar wat tegenkomen wat je al járen kwijt bent, zo ook deze foto. Ooit, ik zou bijna zeggen in een ver verleden (1998), heb ik wel eens meegedaan aan wedstrijden. Deze foto is genomen tijdens het thema bruidskapsel, hier ben ik destijds tweede mee geworden. Bij wedstrijden mag je het (het liefst) zo extreem mogelijk maken. Die goede oude tijd.


TELEFONISCH BEREIKBAAR

Maandag     09:00 20:00      

Dinsdag        09:00 20:00      

Woensdag   09:00 20:00      

Donderdag  09:00 20:00      

Vrijdag           09:00 20:00      

Zaterdag               Gesloten      

Zondag                  Gesloten      

Feestdagen         Gesloten      

ADRES

Pathmossingel 167

7513 CG  Enschede

Routebeschrijving

CONTACT OPNEMEN

Uw natuurkapster aan huis in de regio En
  • Estilona op Facebook

thuiskapper, kapper aan huis, natuurkapper, biokapper, kapster, kapsalon, vegan, dames, heren, eco. thuiskapper, thuiskapster, kapper, kapster, kapsalon, aan huis, Twente, Overijssel. Ambulant kapper, ambulante kapster. Kanker., Organix Hair, Botanic Wealth. AVANA

Copyright © 2012 - 2020 Ilona Nijkamp | KvK-nr. 56200196 | All rights reserved | Foto's door Gijs van Ouwerkerk fotografie

Thuiskapper Estilona komt bij u aan huis in Enschede en de direct aan Enschede grenzende omringende plaatsen, dus ook in Haaksbergen, Hengelo, Losser, Oldenzaal, Lonneker, Deurningen, Boekelo, Glanerbrug en Buurse.