page contents google-site-verification: google8df8633fe237b8b0.html

Logo


Je hebt vakantie en je doet wat. Nu heb ik zojuist een logo gemaakt, maar waar ga ik die gebruiken? Mijn website vind ik wel goed zo, op mijn Facebookpagina ziet men liever een foto van mijzelf als profielfoto en mijn visitekaartjes vind ik eigenlijk ook wel oké zoals ze nu zijn. Ik ga maar eens wat nuttigs doen. Daaag verloren tijd.......

Of valt dat stiekem toch wel mee met die verloren tijd? Eigenlijk vind ik het logo te mooi om niet te gebruiken, dus hup, aan de slag.


TELEFONISCH BEREIKBAAR

Maandag     09:00 20:00      

Dinsdag        09:00 20:00      

Woensdag   09:00 20:00      

Donderdag  09:00 20:00      

Vrijdag           09:00 20:00      

Zaterdag               Gesloten      

Zondag                  Gesloten      

Feestdagen         Gesloten      

ADRES

Pathmossingel 167

7513 CG  Enschede

Routebeschrijving

CONTACT OPNEMEN

Uw natuurkapster aan huis in de regio En
  • Estilona op Facebook

thuiskapper, kapper aan huis, natuurkapper, biokapper, kapster, kapsalon, vegan, dames, heren, eco. thuiskapper, thuiskapster, kapper, kapster, kapsalon, aan huis, Twente, Overijssel. Ambulant kapper, ambulante kapster. Kanker., Organix Hair, Botanic Wealth. AVANA

Copyright © 2012 - 2020 Ilona Nijkamp | KvK-nr. 56200196 | All rights reserved | Foto's door Gijs van Ouwerkerk fotografie

Thuiskapper Estilona komt bij u aan huis in Enschede en de direct aan Enschede grenzende omringende plaatsen, dus ook in Haaksbergen, Hengelo, Losser, Oldenzaal, Lonneker, Deurningen, Boekelo, Glanerbrug en Buurse.