page contents google-site-verification: google8df8633fe237b8b0.html
  • Estilona

Zomer in Nederland!


Geniet jij ook zo van de zomer? Hier kijk ik het hele jaar naar uit, dit is echt mijn tijd van het jaar. In de zomer zijn de mensen doorgaans vrolijker dan in de donkere jaargetijden. Het is langer licht, de natuur staat in bloei, maar je haar groeit ook sneller. Want licht zorgt voor groei, dat is niet alleen in de plantenwereld zo, maar ook bij dieren. Voor het gemak plaats ik de mens ook even onder de dieren.

Dieren hebben hun zomer-/wintervacht, maar ook de vruchtbaarheid hangt af van de zon uren in het jaargetijde. Daarin verschilt de mens o.a. wel van een dier. Waarin wij ook van dieren verschillen is de gang naar de kapper.

Een frisse coup wil iedereen wel, maar om met de huidige temperaturen van rond de 35 graden naar de kapper te gaan is toch wel een beetje een drempel. Die broeiende kapmantels, laat dat je nu tegenhouden om naar de kapper te gaan? Onder zo'n synthetisch kaplaken kan de temperatuur flink oplopen, dat is niet bepaald aangenaam in deze hitte.

Daar heeft de natuurkapper uiteraard een oplossing voor, hier word je niet geknipt onder een afsluitende broeiende doek.

Als natuurkapper wil ik zoveel mogelijk natuurlijke producten gebruiken, waar mogelijk. Gelukkig ben ik gezegend met eucalyptus kapmantels.

Intens met het milieu bezig zijn heeft niet altijd zo zijn voordelen, maar met het kapmantel van eucalyptus krijg ik alleen maar blije reacties van mijn klanten. Eucalyptus voelt zachter dan katoen, is zijdezacht, het ademt en koeler dan linnen en dat voor een kaplaken! Alleen de niet eetbare bast van de eucalyptus wordt gebruikt en zo wordt de Koala niet bedreigd in haar leefgebied. Door de eucalyptus is deze kapmantel volledig afbreekbaar.

Uiteraard is het wel iets warmer dan wanneer je niets om hebt, daar winden we geen doekjes om. Maar je kan ook tijdens een hittegolf gewoon zonder uitdrogingsverschijnselen naar de kapper.

Zo is de drempel om hartje zomer ook naar de kapper te gaan opeens een heel stuk lager.


TELEFONISCH BEREIKBAAR

Maandag     09:00 20:00      

Dinsdag        09:00 20:00      

Woensdag   09:00 20:00      

Donderdag  09:00 20:00      

Vrijdag           09:00 20:00      

Zaterdag               Gesloten      

Zondag                  Gesloten      

Feestdagen         Gesloten      

ADRES

Pathmossingel 167

7513 CG  Enschede

Routebeschrijving

CONTACT OPNEMEN

Uw natuurkapster aan huis in de regio En
  • Estilona op Facebook

thuiskapper, kapper aan huis, natuurkapper, biokapper, kapster, kapsalon, vegan, dames, heren, eco. thuiskapper, thuiskapster, kapper, kapster, kapsalon, aan huis, Twente, Overijssel. Ambulant kapper, ambulante kapster. Kanker., Organix Hair, Botanic Wealth. AVANA

Copyright © 2012 - 2020 Ilona Nijkamp | KvK-nr. 56200196 | All rights reserved | Foto's door Gijs van Ouwerkerk fotografie

Thuiskapper Estilona komt bij u aan huis in Enschede en de direct aan Enschede grenzende omringende plaatsen, dus ook in Haaksbergen, Hengelo, Losser, Oldenzaal, Lonneker, Deurningen, Boekelo, Glanerbrug en Buurse.