page contents google-site-verification: google8df8633fe237b8b0.html

Vakantie


De vakantie zit er voor mij weer op, ik was even minder bereikbaar. Op sommige plekken had ik helemaal geen telefoonbereik, zoals bijvoorbeeld in het Geopark Muskauer Faltenbogen (foto), het voormalige Babina Grube bij Leknica (Polen) waar eens een bruinkool afgraving was. Hier kun je zien hoe er een nieuw landschap is ontstaan. Dit is overigens geen zwemwater, het water in de verschillende meertjes heeft een pH-waarde van tussen de 2,7 en 3,8, erg zuur dus. We hebben er veel zwaluwtjes, vlinders en libellen zien vliegen en ik heb zelfs twee hagedisjes gezien. Hoe een vervuilend gebied zo mooi en in balans kan komen. Dat vind ik een mooi voorbeeld van het negatieve omzetten in het positieve.


TELEFONISCH BEREIKBAAR

Maandag     09:00 20:00      

Dinsdag        09:00 20:00      

Woensdag   09:00 20:00      

Donderdag  09:00 20:00      

Vrijdag           09:00 20:00      

Zaterdag               Gesloten      

Zondag                  Gesloten      

Feestdagen         Gesloten      

ADRES

Pathmossingel 167

7513 CG  Enschede

Routebeschrijving

CONTACT OPNEMEN

Uw natuurkapster aan huis in de regio En
  • Estilona op Facebook

thuiskapper, kapper aan huis, natuurkapper, biokapper, kapster, kapsalon, vegan, dames, heren, eco. thuiskapper, thuiskapster, kapper, kapster, kapsalon, aan huis, Twente, Overijssel. Ambulant kapper, ambulante kapster. Kanker., Organix Hair, Botanic Wealth. AVANA

Copyright © 2012 - 2020 Ilona Nijkamp | KvK-nr. 56200196 | All rights reserved | Foto's door Gijs van Ouwerkerk fotografie

Thuiskapper Estilona komt bij u aan huis in Enschede en de direct aan Enschede grenzende omringende plaatsen, dus ook in Haaksbergen, Hengelo, Losser, Oldenzaal, Lonneker, Deurningen, Boekelo, Glanerbrug en Buurse.