page contents google-site-verification: google8df8633fe237b8b0.html
top of page
  • Foto van schrijverEstilona

Tropisch kapmantel


Nog zo'n lekker tropisch dagje vandaag, dit zijn niet echt de temperaturen om aan de kapper te denken. Alhoewel.... Dat lange haar mag er ook wel een keer af, toch? Maar die broeiende kapmantels, laat dat je nu tegenhouden om naar de kapper te gaan? Als natuurkapper wil ik zoveel mogelijk natuurlijke producten gebruiken, waar mogelijk. Gelukkig ben ik gezegend met eucalyptus kapmantels. Eucalyptus voelt zachter dan katoen, is zijdezacht en koeler dan linnen en dat voor een kapmantel! Zo wordt een bezoekje aan de kapper tijdens deze zomerse dagen een stuk aangenamer. Alleen de niet eetbare bast van de eucalyptus wordt gebruikt voor de productie van deze kapmantels, zo wordt de Koala niet bedreigd in haar leefgebied. Door de eucalyptus is deze kapmantel zelfs volledig afbreekbaar. Wat wil je nog meer?


bottom of page