page contents google-site-verification: google8df8633fe237b8b0.html
  • Estilona

Tropisch kapmantel


Nog zo'n lekker tropisch dagje vandaag, dit zijn niet echt de temperaturen om aan de kapper te denken. Alhoewel.... Dat lange haar mag er ook wel een keer af, toch? Maar die broeiende kapmantels, laat dat je nu tegenhouden om naar de kapper te gaan? Als natuurkapper wil ik zoveel mogelijk natuurlijke producten gebruiken, waar mogelijk. Gelukkig ben ik gezegend met eucalyptus kapmantels. Eucalyptus voelt zachter dan katoen, is zijdezacht en koeler dan linnen en dat voor een kapmantel! Zo wordt een bezoekje aan de kapper tijdens deze zomerse dagen een stuk aangenamer. Alleen de niet eetbare bast van de eucalyptus wordt gebruikt voor de productie van deze kapmantels, zo wordt de Koala niet bedreigd in haar leefgebied. Door de eucalyptus is deze kapmantel zelfs volledig afbreekbaar. Wat wil je nog meer?


TELEFONISCH BEREIKBAAR

Maandag     09:00 20:00      

Dinsdag        09:00 20:00      

Woensdag   09:00 20:00      

Donderdag  09:00 20:00      

Vrijdag           09:00 20:00      

Zaterdag               Gesloten      

Zondag                  Gesloten      

Feestdagen         Gesloten      

ADRES

Pathmossingel 167

7513 CG  Enschede

Routebeschrijving

CONTACT OPNEMEN

Uw natuurkapster aan huis in de regio En
  • Estilona op Facebook

thuiskapper, kapper aan huis, natuurkapper, biokapper, kapster, kapsalon, vegan, dames, heren, eco. thuiskapper, thuiskapster, kapper, kapster, kapsalon, aan huis, Twente, Overijssel. Ambulant kapper, ambulante kapster. Kanker., Organix Hair, Botanic Wealth. AVANA

Copyright © 2012 - 2020 Ilona Nijkamp | KvK-nr. 56200196 | All rights reserved | Foto's door Gijs van Ouwerkerk fotografie

Thuiskapper Estilona komt bij u aan huis in Enschede en de direct aan Enschede grenzende omringende plaatsen, dus ook in Haaksbergen, Hengelo, Losser, Oldenzaal, Lonneker, Deurningen, Boekelo, Glanerbrug en Buurse.