page contents google-site-verification: google8df8633fe237b8b0.html
top of page
  • Foto van schrijverEstilona

Christina's levensweg


Ik kom zojuist bij een klant vandaan, ze geeft me een boekenlegger. Trots vertelt ze dat haar boek onlangs naar het Nederlands vertaald is. Op deze boekenlegger staat het volgende:

"Christina's levensweg.

Het leven van een blinde brouw vanaf de geboorte via de schooltijd en de beroepsopleiding en het zich losmaken van haar ouders tot haar huwelijk en de opvoeding van haar kinderen, beschrijft Maria Hengelman-Schlag in haar roman 'Christina's levensweg'. Daarbij put de schrijfster, die zelf blind is ook uit eigen ervaring. Zij is in de Duitse staat Hessen geboren, nu woont ze in Enschede. 'Christina's levensweg' kun je onder de volgende link bestellen."


bottom of page