page contents google-site-verification: google8df8633fe237b8b0.html
  • Estilona

Christina's levensweg


Ik kom zojuist bij een klant vandaan, ze geeft me een boekenlegger. Trots vertelt ze dat haar boek onlangs naar het Nederlands vertaald is. Op deze boekenlegger staat het volgende:

"Christina's levensweg.

Het leven van een blinde brouw vanaf de geboorte via de schooltijd en de beroepsopleiding en het zich losmaken van haar ouders tot haar huwelijk en de opvoeding van haar kinderen, beschrijft Maria Hengelman-Schlag in haar roman 'Christina's levensweg'. Daarbij put de schrijfster, die zelf blind is ook uit eigen ervaring. Zij is in de Duitse staat Hessen geboren, nu woont ze in Enschede. 'Christina's levensweg' kun je onder de volgende link bestellen."

https://www.shopmybooks.com/…/maria…/christina-s-levensweg-5


TELEFONISCH BEREIKBAAR

Maandag     09:00 20:00      

Dinsdag        09:00 20:00      

Woensdag   09:00 20:00      

Donderdag  09:00 20:00      

Vrijdag           09:00 20:00      

Zaterdag               Gesloten      

Zondag                  Gesloten      

Feestdagen         Gesloten      

ADRES

Pathmossingel 167

7513 CG  Enschede

Routebeschrijving

CONTACT OPNEMEN

Uw natuurkapster aan huis in de regio En
  • Estilona op Facebook

thuiskapper, kapper aan huis, natuurkapper, biokapper, kapster, kapsalon, vegan, dames, heren, eco. thuiskapper, thuiskapster, kapper, kapster, kapsalon, aan huis, Twente, Overijssel. Ambulant kapper, ambulante kapster. Kanker., Organix Hair, Botanic Wealth. AVANA

Copyright © 2012 - 2020 Ilona Nijkamp | KvK-nr. 56200196 | All rights reserved | Foto's door Gijs van Ouwerkerk fotografie

Thuiskapper Estilona komt bij u aan huis in Enschede en de direct aan Enschede grenzende omringende plaatsen, dus ook in Haaksbergen, Hengelo, Losser, Oldenzaal, Lonneker, Deurningen, Boekelo, Glanerbrug en Buurse.