page contents google-site-verification: google8df8633fe237b8b0.html
  • Estilona

De online agenda stopt


Na lang nadenken heb ik toch besloten om te stoppen met de online agenda. Vanaf heden is het niet meer mogelijk om een online afspraak te maken. Omdat ik de decembermaand altijd bewust mijn online agenda dicht zet en zelf de planning in de hand heb is dit voor mij prettiger werken. Zo hoef ik niet steeds op mijn telefoon te kijken als ik een mailtje krijg, 'want wie weet is het een online reservering'. Ook na een telefonische afspraak hoef ik deze niet meer te synchroniseren met mijn online planning, dit werkt voor mij rustiger/aangenamer.

Vanaf heden kun je uitsluitend telefonisch een afspraak maken. Bel 06 55 151 666 Ma/Vr van 9:00 tot 20:00 Za van 9:00 tot 17:00 Zon- en feestdagen gesloten

Wegens onder andere reistijd ben ik niet altijd in de gelegenheid om de telefoon op te nemen, bel je met een zichtbaar nummer dan zal ik zo spoedig mogelijk terug bellen. Indien je belt met een geheim nummer probeer het dan op een later tijdstip a.u.b. nogmaals. De SMS is uitgeschakeld, het heeft daarom ook geen zin om tekstberichten te sturen, deze komen niet over.


TELEFONISCH BEREIKBAAR

Maandag     09:00 20:00      

Dinsdag        09:00 20:00      

Woensdag   09:00 20:00      

Donderdag  09:00 20:00      

Vrijdag           09:00 20:00      

Zaterdag               Gesloten      

Zondag                  Gesloten      

Feestdagen         Gesloten      

ADRES

Pathmossingel 167

7513 CG  Enschede

Routebeschrijving

CONTACT OPNEMEN

Uw natuurkapster aan huis in de regio En
  • Estilona op Facebook

thuiskapper, kapper aan huis, natuurkapper, biokapper, kapster, kapsalon, vegan, dames, heren, eco. thuiskapper, thuiskapster, kapper, kapster, kapsalon, aan huis, Twente, Overijssel. Ambulant kapper, ambulante kapster. Kanker., Organix Hair, Botanic Wealth. AVANA

Copyright © 2012 - 2020 Ilona Nijkamp | KvK-nr. 56200196 | All rights reserved | Foto's door Gijs van Ouwerkerk fotografie

Thuiskapper Estilona komt bij u aan huis in Enschede en de direct aan Enschede grenzende omringende plaatsen, dus ook in Haaksbergen, Hengelo, Losser, Oldenzaal, Lonneker, Deurningen, Boekelo, Glanerbrug en Buurse.