page contents google-site-verification: google8df8633fe237b8b0.html

Twente Vegan


Na de uitzending van RTV Oost belande ik in een veganisten groep. Iedere maand gaan ze gezamelijk plantaardig uit eten, steeds weer bij een ander restaurant. In november heb ik ook aangeschoven, heel bijzonder, moederziel alleen tussen allemaal mensen die je tot dan toe nog niet kent. Het was erg gezellig, ook interessant om het verhaal van een ander te horen en hoe deze leefstijl in het dagelijkse leven wordt beleeft. Een natuurkapper sluit hier dan wel heel mooi op aan, al zeg ik het zelf. Hier een stukje over mij, op de rest van de site meer over het concept.

http://www.twentevegan.nl/Blogs/Item/Kapster-Estilona


TELEFONISCH BEREIKBAAR

Maandag     09:00 20:00      

Dinsdag        09:00 20:00      

Woensdag   09:00 20:00      

Donderdag  09:00 20:00      

Vrijdag           09:00 20:00      

Zaterdag               Gesloten      

Zondag                  Gesloten      

Feestdagen         Gesloten      

ADRES

Pathmossingel 167

7513 CG  Enschede

Routebeschrijving

CONTACT OPNEMEN

Uw natuurkapster aan huis in de regio En
  • Estilona op Facebook

thuiskapper, kapper aan huis, natuurkapper, biokapper, kapster, kapsalon, vegan, dames, heren, eco. thuiskapper, thuiskapster, kapper, kapster, kapsalon, aan huis, Twente, Overijssel. Ambulant kapper, ambulante kapster. Kanker., Organix Hair, Botanic Wealth. AVANA

Copyright © 2012 - 2020 Ilona Nijkamp | KvK-nr. 56200196 | All rights reserved | Foto's door Gijs van Ouwerkerk fotografie

Thuiskapper Estilona komt bij u aan huis in Enschede en de direct aan Enschede grenzende omringende plaatsen, dus ook in Haaksbergen, Hengelo, Losser, Oldenzaal, Lonneker, Deurningen, Boekelo, Glanerbrug en Buurse.